Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Weidepoort.be Online advies en inspiratie over afsluitingen.
Weidepoort.be
banner image

Houten weidepoorten: Prijs & Voordelen

Een houten weidepoort is sterk en oogt authentiek. Deze natuurlijk weideafsluiting wordt bovendien ook erg snel geplaatst. Ontdek er meer over de voordelen en de prijs van houten weidepoorten in thermowood, eik en kastanje in dit artikel.

 

 

Waarom kiezen voor houten weidepoorten?

Houten weidepoorten stralen warmte en authenticiteit uit. Als afsluiting van een weide worden ze één met de natuurlijke omgeving. Daarnaast kunnen houten weidepoorten enorm snel geplaatst worden. In tegenstelling tot andere materialen, moeten ze niet vastgemaakt worden met beton. Ze worden met trillingen in de grond geslaan. Daardoor neemt de plaatsing niet veel tijd in beslag.

 

houten weidepoorten

 

Houten weidepoorten: prijs

Een afsluiting in hout kan sterk uiteenlopen. Wil je een echte houten poort? Dan begint de prijs vanaf 150 euro per lopende meter (voor geïmpregneerd grenen hout). Wens je een Post & Rail- afsluiting in kastanje voor een paardenweide? Dan beginnen de prijzen vanaf 30 euro per lopende meter. Een exacte prijs opgeven is dus onmogelijk, omdat het van zoveel factoren afhankelijk is.

 

 

Houtsoorten: thermowood, eik & kastanje

Er zijn verschillende houtsoorten beschikbaar voor weidepoorten. Populaire houtsoorten zijn bijvoorbeeld thermowood, kastanje en eik. Meestal gebruikt men Europese houtsoorten met een natuurlijke uitstraling, die perfect passen bij de afsluiting van weides.

 

 

Plaatsing van weidepoort in hout

Houten weidepoorten worden door middel van trillingen in de grond getrild. Het voordeel hieraan is dat dat je hiermee de natuurlijke leefomgeving helemaal niet stoort. Door de snelle plaatsing, kan de prijs gedrukt worden.

 

Offertes voor een tuinafsluiting ontvangen

Een afsluiting plaatsen? Kies voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een correcte plaatsing en mooi eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.